„Работата с хора е изкуство!“

С изпращането на лято 2011, трябваше да пожелаем успех и на стажантките ни по програма EMPOWER, които бяха с нас за месец и половина!

Светла, която вече е в Швеция, за да продължи магистратурата си по маркетинг в Стокхолм, ни остави прекрасен летен спомен. А ето и какво сподели в последния ден от стажа си:

„Изпълнени с интересни задачи, оправдани очаквания, период на наблюдения и анализи и без дори грам стрес – така бих описала летния стаж в Edlanta, Бургас. Запознах се с чудесни, различни и изключително интересни хора и имах възможността да работя както над лични идеи, така и върху фирмени проекти. Какво повече да желае човек? Може би още (поне) няколко седмици на стаж… :)

От Edlanta научих, че работата с хора е изкуство. А когато се работи с човешки съдби и важни решения като заминаване и обучение в чужбина, тогава всичко става дори още по-сложно. Важно е да се намери баланса между професионализма и личното отношение към всеки човек.

Благодаря на Empower и Edlanta за предоставената възможност, тъй като имах едно наистина изключително лято! Ако можех бих кандидатствала за стаж отново и догодина! :)

Вашият коментар